Loading...

AMI Vitale

Ponente MontPhoto fest 2020


Ami és una de les fotògrafes més versàtils del món. El seu treball sempre té un propòsit i la revista InStyle recentment la va incloure en la seva llista «Badass Women» per la seva responsabilitat a l’hora parlar sense reserves i aconseguir els seus objectius. 

Durant la seva presentació, podrem submergir-nos en una odissea en la qual podrem viure d’aprop les històries que mouen el canvi i que inspiren a traspassar els límits per aconseguir un impacte real en les nostres vides.

El viatge d’Ami l’ha portat a més de 100 països en els quals ha estat testimoni tant de l’agitació civil com de la bellesa surrealista dels mateixos i el poder imperible de l’esperit humà.

Ha viscut en barraques de fang i zones de guerra, ha contret malària i s’ha posat un vestit de panda per poder seguir fidel al seu principi de «viure la història».

Avui dia centra els seus esforços en reflectir la fràgil relació entre l’home i el món natural i en trobar solucions als desafiaments mediambientals més urgents.

Ami es una de las fotógrafas más versátiles del mundo. Su trabajo siempre tiene un propósito y la revista InStyle recientemente la incluyó en su lista “Badass Women” por su responsabilidad a la hora hablar sin reservas y conseguir sus objetivos. Durante su presentación, podremos sumergirnos en una odisea en la que podremos vivir de cerca las historias que mueven el cambio y que inspiran a traspasar los límites para conseguir un impacto real en nuestras vidas.

El viaje de Ami la ha llevado a más de 100 países en los que ha sido testigo tanto de la agitación civil como de la belleza surrealista de los mismos y el poder imperecedero del espíritu humano. 

Ha vivido en chabolas de barro y zonas de guerra, ha contraído malaria y se ha puesto un traje de panda para poder seguir fiel a su principio de “vivir la historia”.

Hoy en día centra sus esfuerzos en reflejar la frágil relación entre el hombre y el mundo natural y en encontrar soluciones a los desafíos medioambientales más urgentes.

 

Ami is one of the most versatile photographers working today. Her work is filled with purpose and InStyle Magazine named her one of the fifty Badass Women to celebrate for speaking up and getting things done.

In her presentation, she takes us on an odyssey, sharing powerful stories that drive change but also inspire us to push boundaries and have an impact in our daily lives. Ami’s journey has taken her to over 100 countries where she has witnessed civil unrest, but also surreal beauty and the enduring power of the human spirit. She has lived in mud huts and war zones, contracted malaria, and donned a panda suit— keeping true to her belief in the importance of “living the story.” Today, she focuses on our fragile relationship with the natural world and finding solutions to our most pressing environmental challenges.

¿Quieres asistir a la ponencia de Ami ?

Regístrate y no te quedes sin tu entrada.

 • FECHA

  30 Sept al 3 Oct 2020
 • DESDE TU CASA

  ONLINE
 • ENTRADA

  500 entradas
 • IDIOMAS

  CA, ES, ING