Exposició MontPhoto 2018

MontPhoto és el concurs internacional de fotografia de natura i muntanya de referència a Espanya, organitzat per l’entitat sense ànim de lucre MontPhoto.

El concurs neix el 1997, sota el nom de Montbarbat, amb 4 categories de participació i 8 premis repartits entre les no més de 330 obres presentades aquell any. Durant els 12 primers anys, el concurs va ser de la mà del Centre Excursionista de Lloret de Mar, presidit llavors per Salvador Duran. Des dels orígens, el concurs sempre ha tingut un vincle molt especial en l’entorn natural on s’emmarca: Lloret de Mar.

MontPhoto té com a missió valorar, promocionar i difondre l’art de la fotografia de natura, convertint-se en punt de trobada d’aficionats i professionals de la fotografia de natura a nivell internacional, i contribuir en la defensa mediambiental, el conservacionisme i l’ecologisme.

L’exposición MontPhoto 2018, és la col·lecció de les imatges més belles premiades pel jurat d’aquesta edició, entre les més de 12000 presentades al concurs en aquest 2018, procedents de més de 60 països.

Más informació a: www.montphoto.com