"Qüestió de temps"- Jon A.Juarez.

Qüestió de temps

“Tan sols calen mil·lèsimes de segon per apreciar l’aleteig de les aus marines que agitades sobrevolen el penya-segat, centèsimes de segon per ressaltar el pelatge rogenc d’una guineu al vespre, desenes de segon per plasmar l’estrepitós xoc d’una onada contra les roques. És qüestió de temps, d’estar en el lloc i en el moment adequats.

Conèixer el comportament de la llum, saber en quin moment del dia els raigs del sol travessaran la frondosa copa dels arbres, quina setmana de tardor portarà els colors càlids i les imatges en tons vermells, taronges i daurats, quan començarà la tempesta i quan amainarà el vent.

És qüestió de temps que els nostres ocens quedin buits de vida, que els nostres boscos quedin arrassats per incendis, que els cims nevats quedin nús, que els nostres rius baixin sense aigua. És qüestió de temps que els nostres fills i les nostres filles no arribin mai a conèixer els tresors que amaga el nostre planeta. ”

Després d’uns anys dins del món de la fotografia de natura a Alemanya, per fi tinc l’honor de poder convidar-vos a la meva primera exposició fotogràfica a casa. Serà una exposició molt especial per mi, no només pel que significa tornar a les arrels, sinó pel contingut de la mostra, una combinació de diferents històries viscudes en els viatges dels darrers anys on hi estan molt lligats temes ambientals molt importants per a la nostra societat a dia d’avui.

El dia 21 de setembre us animo a venir a fer una copeta de cava amb mi i descobrir les històries amagades darrere les meves fotografies.

Casa Saladrigas
c/Doctor Roig i Raventós 2
17300 Blanes, Girona.

Homepage